Ons serviceaanbod voor: Handelszaken & Kantoren

EcoCleaners biedt verschillende pakketten voor het milieuvriendelijk schoonmaken van uw professionele ruimten. Specifieke opdrachten zoals het schoonmaken van de ramen, tapijten of zelfs vloeren vullen desgewenst het regelmatig onderhoud aan. Wij gebruiken uitsluitend groene en dus milieuvriendelijke producten.

Routineonderhoud

EcoCleaners biedt vaste onderhoudspakketten waarmee u geld uitspaart en de schoonmaakbeurten ook niet langer zelf hoeft te plannen. Ongeacht uw branche en de omvang van uw zaak, bieden wij een onderhoudsservice op maat, buitengewoon efficiënt tegen een scherpe prijs. Wij beschikken over discrete en betrouwbare teams, gespecialiseerd in het onderhoud van luxeboetieks en -winkels.

Ruiten wassen

Ruiten wassen is een specialiteit van EcoCleaners. Wij ontlasten u van dat vervelende karwei en reinigen alle glazen oppervlakken – binnen en buiten, winkeletalages, tussenwanden en dakramen. EcoCleaners is volledig uitgerust om schoonmaakwerken in de hoogte uit te voeren, met inachtneming van de veiligheidsvoorschriften: stellingen, motorgondels, liften … Uit ervaring weten wij hoe wij rekening moeten houden met de beschikbare ruimte en hoogte en welke veiligheidsuitrusting daarbij vereist is.

Tapijten reinigen

EcoCleaners reinigt tapijten in commerciële en kantoorruimten, zowel eenmalig als binnen het kader van vaste onderhoudspakketten. Wij stofzuigen de tapijten geregeld met onze kwaliteitstoestellen. Wij adviseren echter om uw tapijt minstens twee keer per jaar grondig te laten reinigen met een speciale tapijtshampoo.

Reiniging en onderhoud van vloeren

EcoCleaners wil uw vloeren graag in perfecte staat houden. Het strippen van gewaxte vloeren houdt ze in goede conditie. Na verloop van tijd stapelt vuil zich immers op in druk belopen, met was behandelde vloeren. EcoCleaners maakt ze weer mooi door ze eerst te strippen en al het vuil te verwijderen en ze nadien opnieuw een waslaag te geven. Onze specialisten weten hoe zij uw vloeren hun originele glans kunnen teruggeven.

  • De Industrie

   De productie- en opslagruimtes van uw bedrijf schoonmaken

  • Flatgebouwen

   De gemeenschappelijke delen van uw gebouw schoonmaken.

Waarom milieuvriendelijk poetsen?

EcoCleaners biedt een groene schoonmaakservice à la carte, in Brussel en alle grote Belgische steden.

 • Verminderde luchtvervuiling binnenshuis.
 • Beter bedrijfsimago ten aanzien van uw klanten.
 • Impact op de externe omgeving.
 • Verbetering van de werkomgeving en het welzijn op het werk.
 • Minder afval, biologisch afbreekbare producten, minder verpakkingen.
 • Prijs gelijk aan die van de traditionele producten.

Een team van professionals

EcoCleaners beschikt over een betrouwbaar team dat regelmatig bijscholing krijgt met het oog op een strikte naleving van de hygiëneprocedures en -richtlijnen, met inachtneming van het milieu. Samen garanderen onze ervaren werknemers een ononderbroken kwaliteitsservice. Wij stellen alles in het werk om onze klanten alleen het beste te bieden en hun vertrouwen te verdienen met een milieuvriendelijke schoonmaak van hun ruimten.