Ons serviceaanbod

Wij garanderen dat wij ecologische producten gebruiken die onschadelijk zijn voor het milieu en de gezondheid!

 

HANDELSZAKEN & KANTOREN

EcoCleaners biedt verschillende pakketten voor het milieuvriendelijk schoonmaken van uw professionele ruimten.

 

DE INDUSTRIE

Met name in de voedingsmiddelensector staan wij in voor de schoonmaak van productie- en opslagruimten.

 

DE BOUWSECTOR

Renovatiewerken brengen vaak veel vuil en stof met zich mee. De gespecialiseerde teams van EcoCleaners reinigen de bouwwerf met veel zorg, zodat deze optimaal tot zijn recht komt.

 

FLATGEBOUWEN

EcoCleaners neemt de schoonmaak van de gemeenschappelijke ruimten in het pand voor zijn rekening.

WERKNEMERS

TEVREDENEN KLANTEN

KAMERS

JAREN ERVARINGEN

EcoCleaners onderscheidt zich van andere schoonmaakbedrijven door respect te tonen voor het milieu.

EcoCleaners gebruikt uitsluitend milieuvriendelijke huishoudelijke producten en levert ecologisch gecertificeerde verbruiksartikelen. Telkens wanneer we een chemisch product vervangen door een groen schoonmaakproduct geven we onszelf de kans om gezondere lucht te ademen en het milieu te ontzien.

ER ZIJN ZOVEEL VOORDELEN AAN VERBONDEN

Je interieur schoonmaken met al te veel chemicaliën is nefast. Schadelijke virussen en bacteriën doden is oké, maar ze allemaal elimineren niet! Sommige zijn nuttig en noodzakelijk voor een goede interieurhygiëne. Zij dragen ook bij tot de ontwikkeling van je immuunsysteem.

De meeste huishoudelijke producten belanden in het afvalwater en vervolgens in de natuur, samen met de aanwezige chemicaliën. Groene huishoudelijke producten hebben minder impact op het milieu.

Het gebruik van ecologische producten heeft een weerslag op onze gezondheid: de zware chemische samenstelling van de meeste niet-ecologische producten kan leiden tot irritaties van de huid, de luchtwegen (zelfs van de longen), de ogen, de slijmvliezen …

Er wordt voortdurend onderzoek verricht naar ecologische producten. Zij zijn dan ook bijzonder efficiënt, voor een prijs die gelijk is aan die van de klassieke chemische producten.

Ecolabel

De leveranciers van onze producten en verbruiksartikelen hebben het ECOLABEL-certificaat.

Dat is het enige Europese label dat de samenstellings- en prestatie-eisen garandeert van de producten die het als milieuvriendelijk certificeert.
Het garandeert onder meer de beperking van de luchtvervuiling door oplosmiddelen en VOS (vluchtige organische stoffen, waarvan er hoe dan ook nog een bepaalde hoeveelheid aanwezig blijft). Het label wijst eveneens op de afwezigheid van ether, glycol, zware metalen en giftige of kankerverwekkende stoffen.
Daarnaast garandeert het een transparante productie en de naleving van de vermelde hoeveelheden.
EcoCleaners onderscheidt zich van andere schoonmaakbedrijven door zijn milieuvriendelijke aanpak. Het gebruikt uitsluitend groene huishoudelijke producten en levert verbruiksartikelen met ecolabel.

Neem contact met ons op: +32 (0)476/17 42 85

Of stuur ons een bericht.