Ons serviceaanbod voor: De Industrie

EcoCleaners is al meer dan 20 jaar actief in de industrie. Met name in de voedingsmiddelensector staan wij in voor de schoonmaak van productie- en opslagruimten, uiteraard met inachtneming van de geldende normen in de sector.

Warenhuizen, opslagruimten

Afhankelijk van de te behandelen oppervlakken en het aantal bezoekers bepalen wij welke schoonmaakhandelingen vereist zijn. Een intensieve schoonmaak omvat: reinigen, ontvetten, drogen en opblinken van vloeren, naast het reinigen en afstoffen van schappen en displays. Wij ontvetten en desinfecteren bureaus, werkvlakken, rekken, deurklinken enz. Tot slot reinigen en ontvetten wij ook ruiten, ramen & deuren en glazen wanden.

Showrooms

Onze professionele industriële reinigingsdienst verwijdert grondig alle soorten vuil dat zich vastzet op tal van drukbezochte oppervlakken, zowel binnen als buiten. Wij beschikken ook over de vereiste knowhow en uitrusting om de plafonds en muren van dergelijke grote ruimten te reinigen en tegelijk de aanwezige goederen af te schermen.

Voedingsindustrie

opslagruimten in overeenstemming met de gezondheids- en veiligheidsnormen: machines, apparatuur, onderdelen, vaten, toonbanken en werkruimten – alles wordt zorgvuldig schoongemaakt om permanent de hoogste hygiënische en gezondheidsvoorwaarden te handhaven in uw lokalen. Zo reinigen wij uw professionele gereedschap en apparatuur (binnenbekleding van gebouwen, opslagplaatsen, zware machines enz.) in overeenstemming met de HACCP-normen.

  • Flatgebouwen

   De gemeenschappelijke delen van uw gebouw schoonmaken.

Waarom milieuvriendelijk poetsen?

EcoCleaners biedt een groene schoonmaakservice à la carte, in Brussel en alle grote Belgische steden.

 • Verminderde luchtvervuiling binnenshuis.
 • Beter bedrijfsimago ten aanzien van uw klanten.
 • Impact op de externe omgeving.
 • Verbetering van de werkomgeving en het welzijn op het werk.
 • Minder afval, biologisch afbreekbare producten, minder verpakkingen.
 • Prijs gelijk aan die van de traditionele producten.

Een team van professionals

EcoCleaners beschikt over een betrouwbaar team dat regelmatig bijscholing krijgt met het oog op een strikte naleving van de hygiëneprocedures en -richtlijnen, met inachtneming van het milieu. Samen garanderen onze ervaren werknemers een ononderbroken kwaliteitsservice. Wij stellen alles in het werk om onze klanten alleen het beste te bieden en hun vertrouwen te verdienen met een milieuvriendelijke schoonmaak van hun ruimten.