Ons serviceaanbod voor: De Bouwsector

Renovatiewerken brengen vaak veel vuil en stof met zich mee. De gespecialiseerde teams van EcoCleaners reinigen de bouwwerf met veel zorg, zodat deze optimaal tot zijn recht komt. Door ecologische producten te gebruiken, behandelen wij de nieuw gebouwde of gerenoveerde ruimten met de nodige voorzichtigheid.

Schoonmaak na renovatie/nieuwbouw

Na het voltooien van de bouwwerken zijn de bouwheer en/of de projectontwikkelaar vooral bekommerd om het opruimen van resterend vuil en stof. Onze ervaren teams pakken het professioneel aan en reinigen het terrein zorgvuldig door alle gruis, cement- of harsresten, hout- of pvc-zaagsel en al het andere werkgerelateerde vuil op te ruimen. Wij zetten schijfborstels of scrubbers in om de vloeren grondig te reinigen en al het vuil te verwijderen.
Onze gespecialiseerde teams laten het pand veilig en goed gelucht achter: door het gebouw te ventileren verdrijven zij materiaalluchtjes en zorgen zij voor een schone atmosfeer.

Grote schoonmaak

U kunt een beroep doen op EcoCleaners voor een seizoensgebonden of jaarlijkse grote schoonmaak, of bijvoorbeeld een schoonmaak na een verhuizing, voorafgaand aan een groot feest of na de installatie van een nieuwe keuken.

Reinigen van bouwplaatsen

EcoCleaners weet hoe belangrijk het is voor de verschillende ploegen om ongehinderd toegang te hebben tot de werkplek. Wij verwijderen achtergebleven vuil van de bouwvakkers en staan in voor de logistiek van het afvalbeheer: afval sorteren, afvoer van grote volumes (stenen, puin, hout enz.), afvalverwijdering, grondige reiniging en verwijdering van materiaalresten (gips, mortel, verf, lijm enz.). Dankzij een regelmatig onderhoud van het pand beschikt de bouwheer steeds over een schone bouwwerf en vermijdt hij geschillen met de verschillende betrokken partners en onderaannemers.

  • De Industrie

   De productie- en opslagruimtes van uw bedrijf schoonmaken

  • Flatgebouwen

   De gemeenschappelijke delen van uw gebouw schoonmaken.

Waarom milieuvriendelijk poetsen?

EcoCleaners biedt een groene schoonmaakservice à la carte, in Brussel en alle grote Belgische steden.

 • Verminderde luchtvervuiling binnenshuis.
 • Beter bedrijfsimago ten aanzien van uw klanten.
 • Impact op de externe omgeving.
 • Verbetering van de werkomgeving en het welzijn op het werk.
 • Minder afval, biologisch afbreekbare producten, minder verpakkingen.
 • Prijs gelijk aan die van de traditionele producten.

Een team van professionals

EcoCleaners beschikt over een betrouwbaar team dat regelmatig bijscholing krijgt met het oog op een strikte naleving van de hygiëneprocedures en -richtlijnen, met inachtneming van het milieu. Samen garanderen onze ervaren werknemers een ononderbroken kwaliteitsservice. Wij stellen alles in het werk om onze klanten alleen het beste te bieden en hun vertrouwen te verdienen met een milieuvriendelijke schoonmaak van hun ruimten.